راهنمای انتخاب قالب وردپرس | کدام قالب بهتر است؟

وردپرس دریایی از قالب‌ها را در اختیار دارد که همین موضوع انتخاب‌را برای ما سخت‌تر می‌کند، کدام را انتخاب کنیم؟

برای پاسخ به این سوال باید بدانید که قالب‌های وردپرس معمولا در ۳ دسته کلی قرار میگیرند.

  • قالب‌های محتوا‌محور
  • قالب‌های شرکتی،خدماتی
  • قالب‌های فروشگاهی

هیچ قالبی تاکنون برای هر ۳ موضوع بالا به شکل بهینه طراحی نشده است و اگرهم سازنده آن چنین ادعایی کند ممکن است با آن بتوانید هر نوع سایتی را بسازید، اما در عمل فقط برای یکی از این ۳ دسته بهینه شده است.

برای فهمیدن اینکه هر قالب جزو کدام دسته است کافیست به دمو اصلی آن نگاه کنید، دمو اصلی کدام یک از این ۳ موضوع را نشان می‌دهد؟ جواب را خواهید یافت

قالب خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟

آپدیت بودن: میدانید که افزونه‌های وردپرس باید با آخرین نسخه وردپرس سازگار باشند، اما قالب‌های وردپرس هم با خود وردپرس و هم با تک‌تک افزونه‌هایی که استفاده می‌کنید نیاز به سازگاری دارند.

به همین خاطر لازم است که همیشه آپدیت باشند، قالب وردپرسی که بیش از ۱ سال هیچ آپدیتی دریافت نکرده باشد به احتمال زیاد به سایت شما آسیب می‌زند.

تعداد نصب بالا: قالب‌هایی که تعداد نصب کمی دارند (بر اساس آمار جهانی) ممکن است بعد از مدتی دیگر سازنده آن از انتشار و آپدیت آن منصرف شود. توجه کنید که بیش از ۹۰ درصد قالب‌های وردپرس پس از ۱-۲ سال دیگر آپدیت نخواهند شد و حتی از مارکت‌های جهانی حذف می‌شوند.

در صورتی که از یک قالب خارجی استفاده می‌کنید به مارکت خارجی مانند تم‌فارست مراجعه کنید تا تعداد نصبی آن را مشاهده کنید. (به تاریخ انتشار هم توجه کنید، برای فهمیدن اینکه چندسال این قالب قدمت دارد)

متن‌باز است: به هیچ عنوان قالب‌هایی که کدگذاری شده‌اند را روی سایت خود نصب نکنید، هر قالبی که نیاز به Inocube، سورسگاردین و … را دارد ممکن است حاوی کد‌های مشکل‌زا و یا حتی بدافزار باشد.

یک قالب خوب به صورت متن‌باز منتشر می‌شود تا هر توسعه‌دهنده‌ای بتواند کد‌های آن‌را مشاهده و درصورتی که نیاز داشته باشد آن کد‌هارا ویرایش کند.

داکیومنت آنلاین: یک قالب خوب حتما داکیومنت خوبی هم دارد که تمام بخش‌های آن‌را به صورت کامل توضیح داده است، بیشتر قالب‌های جهانی این داکیومنت را به صورت آنلاین در دسترس عموم قرار داده‌اند، زیرا قبل از خرید قالب بتوانید داکیومنت آن‌را مطالعه کنید، شاید مدل کارکردن قالب به درد شما نخورد.

سئو را می‌شناسد: از آنجایی که ۲ پلاگین معروف سئو یعنی رنک‌مث و یوست سئو نصب میلیونی دارند هر قالبی باید حداقل با یکی از‌ آن‌ها سازگار باشد. همچنین می‌توانید با ابزار‌های تست مانند لایت‌هاوس شاخص‌های دیگری از سئو قالب را بررسی کنید.

 نکته‌نهایی: برای خرید قالب وردپرس عجله نکنید، با گذاشتن کمی وقت پول شما هدر نمی‌رود و انتخاب درستی خواهید داشت.  ورود به دایرکتوری سوالات وردپرس ورود به دایرکتوری آموزش‌های وردپرس

دیدگاهتان را بنویسید